Τοποθεσίες εκτεταμένης εμβέλειας

Γιατί να πάτε για διακοπές μεγάλων αποστάσεων;

Κάθε διακοπή που περιλαμβάνει πτήση που διαρκεί περισσότερο από επτά ώρες θεωρείται μακρινή απόσταση. Μπορεί να περιμένετε σχεδόν σίγουρα μια σημαντική διαφορά τοπίου από αυτό που έχετε συνηθίσει πίσω στο σπίτι. Εξετάστε τροπικά τοπία και ιστορικά μνημεία.(Τοποθεσίες εκτεταμένης εμβέλειας)

Για διακοπές μεγάλων αποστάσεων, πετάξτε δυτικά και επιλέξτε από προορισμούς όπως το Μεξικό, η Τζαμάικα και η Κόστα Ρίκα. Μπορείτε να βρείτε τη Σρι Λάνκα, την Ταϊλάνδη, την Ινδία και άλλα μέρη ταξιδεύοντας ανατολικά. Όποια διαδρομή κι αν επιλέξετε, οι διακοπές που μπορεί να ακολουθήσετε είναι τόσο ξεχωριστές όσο και τα μέρη που επισκέπτεστε και σίγουρα θα μάθετε κάτι νέο. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές που ταιριάζουν σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ένα ταξίδι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Τοποθεσίες εκτεταμένης εμβέλειας

ΟΙ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ GH

Τα καλύτερα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων θα σας μεταφέρουν πέρα από την παραλία και θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε σε βάθος την ιστορία, τον πολιτισμό και την κουζίνα του έθνους που επισκέπτεστε. Σας παρέχουν την ευκαιρία να δείτε τα κύρια αξιοθέατα, να ζήσετε σαν ντόπιος και να θαυμάσετε τις φυσικές ομορφιές που δεν είναι διαθέσιμες σε διακοπές στην Ευρώπη.

Οι ταξιδιώτες μεγάλων αποστάσεων μπορούν να βρουν φυσικές ομορφιές σχεδόν όπου κι αν πάνε, όπως τα μαγευτικά νησιά του Εθνικού Πάρκου Coiba και τα ενδιαφέροντα μαγκρόβια κοντά στο Golfito, όταν επισκέπτονται την Κόστα Ρίκα και τον Παναμά, για παράδειγμα.

Υπάρχουν μερικά μέρη που είναι λίγο πιο κοντά, αλλά εξακολουθούν να έχουν άφθονο μοναδικό πολιτισμό, αρχιτεκτονική και άλλα αξιοθέατα, αν είστε πρόθυμοι να φύγετε από την Ευρώπη, αλλά δεν θέλετε να κάνετε ένα απίστευτα μακρύ ταξίδι.

Διαβάστε Περισσότερα: Κορυφαία απόδοση

Αν και είναι πραγματικά μόνο μια πτήση πέντε ωρών, απονέμουμε επιπλέον πίστωση στην Ιορδανία λόγω των θεαματικών αξιοθέατων που την ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη Ευρώπη. Το έθνος στη Μέση Ανατολή προσφέρει εκπληκτική θέα στην Ερυθρά Θάλασσα και την έρημο Wadi Rum, εκτός από μια μοναδική κουλτούρα και κουζίνα.(Τοποθεσίες εκτεταμένης εμβέλειας)

Θα λατρέψετε αυτές τις προσεκτικά επιλεγμένες διακοπές μεγάλων αποστάσεων σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, εάν ξοδεύοντας τον πολύτιμο χρόνο των διακοπών σας σε μια πτήση μεγάλων αποστάσεων σημαίνει να δείτε νέους πολιτισμούς, να δείτε απίστευτη άγρια ζωή και να απολαύσετε τις γεύσεις του τοπικού φαγητού.

Μπαλί

Με μέση υψηλή θερμοκρασία 29 έως 33 βαθμούς Κελσίου, η ξηρή περίοδος του Μπαλί διαρκεί από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο. Το μαγευτικό Como Shambhala είναι ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές ανάμεσα στις πολυάριθμες εκπληκτικές τοποθεσίες του νησιού για να μείνετε. Αυτό το κορυφαίο σπα προορισμού, που βρίσκεται κοντά στην πνευματική πόλη Ubud και βρίσκεται σε μια καταπράσινη ζούγκλα κατά μήκος του ποταμού Ayung, υπόσχεται να αποκαταστήσει την ψυχική ισορροπία, να αναζωογονήσει το σώμα και να αναζωογονήσει πλήρως τη συνολική σας ευεξία. Το Legian στην παραλία Seminyak είναι ένα κομψό παραθαλάσσιο boutique θέρετρο. Εναλλακτικά, αν προτιμάτε μια καταπληκτική βίλα ενός έως τριών υπνοδωματίων με πισίνα, σε κοντινή απόσταση .Το Legian’s Club είναι τέλειο. Για μια πιο περιπετειώδη εμπειρία, σκεφτείτε να ταξιδέψετε στο νησί Moyo, το οποίο απέχει περίπου μία ώρα, και να περάσετε το χρόνο σας στην παραλία στο Amanwana. Από εκεί, θα μπορούσατε να έχετε την επιλογή να περιηγηθείτε στο αρχιπέλαγος με πολυτέλεια στο Amanikan.

Προέλευση

Το Βόρνεο είναι ένας φανταστικός προορισμός διακοπών περιπέτειας και ο ταξιδιωτικός μας εμπειρογνώμονας μπορεί να προσαρμόσει το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς. Είναι καλύτερα να επισκεφθείτε από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο. Στην κορυφή της λίστας για την έναρξη ή το τέλος των διακοπών σας στην περιοχή είναι το πολυτελές Gaya Island Resort, το οποίο βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Kota Kinabulu. περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο δάσος, με εκπληκτική θέα στη μαγευτική ακτογραμμή του κόλπου Maloham και στο μαγευτικό όρος Kinabalu στο βάθος. Μέσα στο θαλάσσιο πάρκο Tunku Abdul Rahman, αυτό το ήσυχο νησιωτικό θέρετρο προσφέρει μια ήσυχη ατμόσφαιρα και μια πληθώρα δραστηριοτήτων. Είναι προσβάσιμο από την ηπειρωτική χώρα σε 15 λεπτά με πλοίο.

Διαβάστε Περισσότερα: Το AI του Perebo

Ναμίμπια

Κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου, η οποία διαρκεί από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, η Μποτσουάνα είναι ίσως στα καλύτερά της. Η χώρα προσφέρει όμορφο, έναστρο ουρανό, ζεστές, ηλιόλουστες μέρες και τραγανές βραδιές. Επιπλέον, βρίσκεται στην ίδια ζώνη ώρας με το Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε δεν υπάρχει jet lag. Γιατί να μην συνδυάσετε το Εθνικό Πάρκο Chobe, ίσως το πιο βιολογικά ποικίλο πάρκο σε όλη τη Μποτσουάνα, με το Moremi Game Reserve μέσα στο εκπληκτικό Δέλτα του Okavango, το οποίο συχνά αναφέρεται ως η «πρωτεύουσα αρπακτικών της Αφρικής» και πιστεύεται από πολλούς ότι προσφέρει την καλύτερη προβολή παιχνιδιών της Αφρικής. Και τα δύο μπορούν να βρεθούν στο προτεινόμενο κλασικό 11 διανυκτερεύσεων.

Ανατολικό Ακρωτήριο της Νότιας Αφρικής

Από τον Μάιο έως τον Αύγουστο είναι οι ξηροί χειμερινοί μήνες. Οι μέρες είναι υπέροχες και ζεστές, αλλά τα βράδια και νωρίς το πρωί μπορεί να είναι δροσερά. Επιπλέον, αυτή είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εποχή του χρόνου για να κάνετε ένα υπέροχο σαφάρι από το Kwandwe Great Fish River Lodge χωρίς τον κίνδυνο ελονοσίας. Στην καρδιά της παρθένας επαρχίας του Ανατολικού Ακρωτηρίου της Νότιας Αφρικής, το Kwandwe Private Game Reserve βρίσκεται κατά μήκος των 30 χιλιομέτρων ιδιόκτητων, καταπράσινων όχθων του ποταμού που φέρει το όνομά του. Εκτείνεται σε 22.000 εκτάρια (54.000 στρέμματα) παρθένας ιδιωτικής άγριας φύσης, προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία σαφάρι Big Five. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με ένα ταξίδι στην αδάμαστη ακτή βόρεια του Ντέρμπαν ή του KwaZulu Natal, ή θα μπορούσατε να πάρετε ένα αεροπλάνο για το σπίτι μέσω της Ζανζιβάρης, ίσως μένοντας στο Zawadi, για κάποια beach-chic boutique ψώνια.

Κο Σαμούι της Ταϊλάνδης

Με τροπικό περιβάλλον, ο Φεβρουάριος έως τον Σεπτέμβριο είναι η ιδανική εποχή για να επισκεφθείτε το Koh Samui. Αν και υπάρχει κάποια βροχή κάθε μήνα, αυτή είναι μια αρκετά ξηρή περίοδος. Η εποχή των μουσώνων διαρκεί από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο, ενώ οι ξηρότεροι μήνες είναι από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο. Έτσι, αυτό το μικρό νησί προσφέρει έναν υπέροχο προορισμό με εναλλακτικές λύσεις για εργένηδες, ζευγάρια και οικογένειες κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού καλοκαιριού. Το Kamalaya είναι μια κορυφαία επιλογή για ένα πολυτελές καταφύγιο υγείας και το Absolute Sanctuary είναι μια αριστοκρατική, προσιτή επιλογή για άτομα που αναζητούν υπηρεσίες γιόγκα, πιλάτες, γυμναστήριο ή σπα. Όσον αφορά τις οικογένειες, Το Santiburi Beach Resort & Spa βρίσκεται στην εκπληκτική λευκή άμμο της παραλίας Mae Nam στο νησί. Προσφέρει μια καταπληκτική γκάμα εγκαταστάσεων σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα θέρετρου, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες όλων των ηλικιών. Το Superior Belmond Napasai βρίσκεται σε μικρή απόσταση κατά μήκος της ίδιας παραλίας και προσφέρει μια εξαιρετική ποικιλία από βίλες και σουίτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *