Ρωγμές Sheetrock

Πώς να διορθώσετε ρωγμές Sheetrock | Ρωγμές

Πώς να διορθώσετε ρωγμές Sheetrock | Ρωγμές

Δείτε πώς μπορείτε να επιδιορθώσετε ρωγμές γυψοσανίδας:
Οι ρωγμές γυψοσανίδας είναι ένα κοινό ζήτημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων. Λόγω της αντοχής, της συγκράτησης και της απλής διακόσμησης, το γυψοσανίδας, γνωστό και ως γυψοσανίδα, είναι ένα πολύ γνωστό υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή σπιτιών. Σε κάθε περίπτωση, το γυψοσανίδας είναι ευαίσθητο σε θραύση με την πάροδο του χρόνου λόγω διαφόρων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των βροχοπτώσεων, της υγρασίας και των αλλαγών θερμοκρασίας. Η ζημιά από γυψοσανίδες μπορεί να είναι άσχημη και να σας κάνει να αμφισβητήσετε τη συνολική αξιοπιστία των τοίχων. Θα εξετάσουμε πώς να σφραγίσουμε ρωγμές γυψοσανίδας σε αυτό το άρθρο.(Ρωγμές Sheetrock)

Πώς να επισκευάσετε ρωγμές γυψοσανίδας

Προσδιορίστε το είδος της ρωγμής:

Ο προσδιορισμός του τύπου των ρωγμών είναι το πιο κρίσιμο στάδιο για την επιδιόρθωση ρωγμών γυψοσανίδας. Υπάρχουν διάφορα είδη ρωγμών που μπορούν να εμφανιστούν σε γυψοσανίδα, και το καθένα χρειάζεται μια μοναδική προσέγγιση για την επισκευή.(Ρωγμές Sheetrock)

Κατάγματα μαλλιών

Αυτές είναι μικροσκοπικές, ελάχιστα αντιληπτές ρωγμές ελαφριάς απόχρωσης. Μπορούν να προκληθούν από μια σύντομη παύση στη λειτουργία ή αλλαγές θερμοκρασίας. Οι ρωγμές των μαλλιών δεν είναι συνήθως τίποτα ανησυχητικό και είναι εύκολο να διορθωθούν.

κατάγματα καταπόνησης

Μεγάλα, λοξά κατάγματα όπως αυτό βρίσκονται συνήθως κοντά σε πόρτες ή παράθυρα. Μια αλλαγή στην τοποθεσία ή ο εξοπλισμός ενός σπιτιού μπορεί να είναι αγχωτικές διακοπές. Επιπλέον, μπορούν να προκληθούν από το βάρος μεγάλων αντικειμένων που πιέζονται δυνατά στον τοίχο. Η εξάλειψη των οπών σύσφιξης είναι μια καλή ιδέα, επειδή μπορεί να σας κάνει να αμφιβάλλετε για τη θεμελιώδη αξιοπιστία του τοίχου.

Γωνιακές σχισμές:

Αυτές είναι ρωγμές που εμφανίζονται στις άκρες των τοίχων ή των οροφών. Συνήθως προκαλούνται από την ανάπτυξη ή τον αποικισμό μιας δομής και μπορούν επίσης να συμβούν λόγω ενός ατυχούς αντικειμένου. Τα γωνιακά κατάγματα τείνουν να είναι πιο δύσκολο να αποκατασταθούν από άλλους τύπους καταγμάτων.

Πάτοι VKTRY

Ρυθμίστε την περιοχή ρωγμής:

Πριν από την έναρξη του κύκλου συντήρησης, η διάταξη της επιφάνειας έχει μεγάλη σημασία. Αυτό περιλαμβάνει την αφαίρεση τυχόν χαλαρού ή κατεστραμμένου υλικού γύρω από το κάταγμα. Χρησιμοποιήστε μια λεπίδα ή πλυντρίδα για να αφαιρέσετε το χαλαρό υλικό. Στην απίθανη περίπτωση που το κάταγμα είναι ευρύ ή βαθύ, χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι για να κόψετε μια γωνιακή κατάθλιψη σε όλο το μήκος του κατάγματος. Αυτό επιτρέπει στην άρθρωση να προσκολλάται καλύτερα στο γυψοσανίδας.(Ρωγμές Sheetrock)

Προσθήκη κονιάματος

Όταν τελειώσει η περιοχή, εφαρμόστε κονίαμα στη ρωγμή. Το ενέματα είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται για την πλήρωση οπών και ρωγμών σε γυψοσανίδα. Διατίθεται ως σκόνη ή προ-αναμεμειγμένη δομή και μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. Εφαρμόστε το κονίαμα στο λατομείο με πήλινο μετρητή ή φτυάρι. Προσπαθήστε να πιέσετε το μείγμα σταθερά ενάντια στη συστροφή για να βεβαιωθείτε ότι κρατάει καλά.

Εφαρμογές ταινιών δικτύου

Αφού εφαρμόσετε το ενέματα, τοποθετήστε ένα κομμάτι εγκάρσιας ταινίας πάνω από το σπάσιμο. Η ταινία πλέγματος είναι μια κολλητική ταινία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ενέματος. Αυτό βοηθά στην αποφυγή δεύτερης διακοπής μετά τη συντήρηση. Δοκιμάστε να πιέσετε σταθερά την ταινία στην άρθρωση για να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζει άνετα.

What Are the Benefits of Using the amazons azr100x

Εφαρμόστε επιπλέον στρώματα ενέματος

Μόλις τοποθετηθεί η ταινία πλέγματος, εφαρμόστε ένα άλλο στρώμα ενέματος στην ταινία. Χρησιμοποιήστε ένα πήλινο μαχαίρι ή φτυάρι για να εφαρμόσετε το σκεύασμα και φροντίστε να το κατανείμετε ομοιόμορφα. Αφήστε το μείγμα να στεγνώσει εντελώς πριν εφαρμόσετε άλλη στρώση. Ανάλογα με το μέγεθος και το βάθος του κατάγματος, μπορεί να χρειαστεί να εφαρμοστούν διάφορα στρώματα ενέματος.

Ντροπή στο πρόσωπο

Όταν το ενέματα είναι εντελώς στεγνό, ισιώστε την επιφάνεια με γυαλόχαρτο. Τρίψτε προσεκτικά την περιοχή και προσέξτε να μην τρίψετε στρώματα ενέματος. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια λεία και εκπληκτικά καλή επιφάνεια που ταιριάζει απόλυτα στον περιβάλλοντα τοίχο.

Ζωγραφίζοντας την περιοχή

Η περιοχή είναι έτοιμη να βαφτεί μόλις εξομαλυνθεί η ένωση των αρθρώσεων. Χρησιμοποιήστε μια βάση για να προετοιμάσετε την περιοχή πριν βάψετε. Αυτό θα βοηθήσει το χρώμα να προσκολληθεί πιο αποτελεσματικά στο λαμαρίνα. Εφαρμόστε το χρώμα μόλις στεγνώσει το αστάρι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *